Hangi Etkinlikte Ne Giyilir?

Onlarca insan kendine has giyimleri ile kendilerine yakışan kıyafetleri giymektedirler. Moda demek en pahalı ürünleri giymek değil doğru parçalarla çarpıcı ve güzel bir kombin yapmaktır. Tüm davetlerde tercih etmemiz gereken konseptler birbirinden farklıdır.  Peki ‘’Hangi Etkinlikte Ne Giyilir’’ gelin bir göz atalım. 😊

Nikahta Düğünde Ne Giyilir

Nikahta & Düğünde Ne Giyilir?

Nikahta ve düğünde ne giyilir? Bu sorunun cevabı basit gibi görünse de kadınlar için oldukça bazen karmaşık bir hal almaktadır. 

Ne giyeceğimiz; düğünün mekana, mevsime, hava koşullarına en önemlisi de kimin düğünü olduğuna bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Yazısız bir kural olan ‘’beyaz’’ dışında tüm renkler kıyafetlerde tercih edilebilir. Elbisemizi seçerken göz önünde bulundurulması gereken şeylerden biride vücut tipine uygun kıyafetler olmasıdır. Uygun aksesuar tercihlerinde bulunmak diğer davetlilerden bizi her zaman öne geçirebilir.  

Kır Düğününde Ne Giyilir?

Kır düğünleri bahar ve yaz aylarında olacağından ince kumaşlar, tüller, fırfırlar, uçuş uçuş kıyafetler tercih edilmesi  oldukça uygundur. Kır düğünü için akla gelen kıyafet modelleri; bohem bir hava yaratan pastel tonları, çiçekli desenler, volanlı ve yırtmaçlı modeller kır düğünü için en çok tercih edilenler arasındadır.

havuzbaşı düğünde ne giyilir

Havuzbaşı Düğünde Ne Giyilir?

İlkbahar ve yaz aylarında en çok tercih edilen havuzbaşı düğünleridir. Peki havuzbaşı düğünlerinde ne giyilir? Yazlık kumaşların tercih edildiği zamansız parçalar olan her kadına hitap eden mini, straplez, çiçekli elbiseler havuzbaşı düğünü için oldukça idealdir. Saç ve makyaj ve aksesuarlarla birlikte kombininizi daha vurucu hale getirebilirsiniz.

otel düğününde ne giyilir

Otel Düğününde Ne Giyilir ?

Biz kadınlar için kombin yapmak her ne kadar kolay gibi gözüksede özel bir güne hazırlanırken daha fazla özen göstermek isteriz. Özellikle düğün gibi organizasyonlarda kıyafet seçimleri stresli geçebilir. Bu stresi azaltmak için önce mevsimi ve mekanı göz önünde bulundurmamız gerekebilir. Otelin konseptine bağlı olarak uzun payetli abiyeler, ışıltılı veya sırt dekolteli mini elbiseler tercih edilebilir. 

İş Görüşmesine Giderken Ne Giyilir ? 

Tarzınız ne olursa olsun iş görüşmesine giderken özenli ve ciddi görünmek gerekir.  Aşırılıklardan kaçınılan üzerinize iyi oturan bir tarz olmalıdır. Etek veya pantolon içeren kombinasyon yapmak bize avantaj sağlayabilir. Parlak, mini, dekolteli kıyafetler ilk görüşme için dezavantaj sağlaken; koyu renklerin tercih edildiği mütevazi bir seçim avantaj şağlayabilir.  

ilk buluşmada ne giyilir

İlk Buluşmada Ne Giyilir?

İlk buluşmada ne giyilir sorusunun cevabı kolay gibi gözüksede aslında önemli detaylara sahiptir. Öncelikli olarak vücut tipimizi tanımakta fayda var. 😊 Dünyanın en güzel en pahalı kıyafetini de giysek rahatlık önemli bir husustur. İçinde rahat edemeyeceğimiz, bizi sıkan bir kıyafetin içerisinde doğal davranmak neredeyse olanaksızdır. Seçeceğimiz kombin karşımızdaki kişiyi ciddiye aldığımızı göstermeli ve özenli olmalıyız. Sade ve şık olmak karşı tarafa doğru mesajı vermek için gayet uygundur. Gidilecek mekana, zamana ve yaşa göre kombinlerimiz değişebilir. Her şeyin fazlası güzel olmayacağı gibi abartısız ve zarif görünmek için aşırı makyajdan kaçınılmalıdır. Kuaförden çıkarcasına bir saç ise ilk buluşma oldukça abes kaçacaktır. Unutmayalım ki genelde erkekler doğal kızlardan hoşlanır. 😊 Takı konusunda da fazlaya kaçmadan tercih edilen kıyafetlere uygun minimal ve uygun takılar seçilebilir.

akşam yemeği kombinleri

Akşam Yemeği Kombinleri  

Ne giysek sık sık karşılaştığımız sorular arasındadır. Akşam yemeğinde ne giyilir sorusunun cevabı oldukça geniş olsa da önceliğimiz tabi ki vücudumuzu doğru tanımamız olmalı. Mekan seçimininde kombinimize etkisi olacaktır. Kiminle nereye ve hangi zaman diliminde gidileceğide kombinimizi etkileyebilir. Çıkılacak yemek eğer bir aile yemeği ise salaş olmamak şartıyla rahat bir kombin ile katılım sağlanabilir. Yemeğe kiminle hangi zaman diliminde gidileceği oluşturulacak kombini de etkilemektedir tabi ki.

İş Yemeğinde Ne Giyilir?

Çalışan kadınlar için her gün şık ve güzel giyinmek bazen zorlayıcı olabiliyor. Hele ki iş yerinde toplantı veya bir etkinlik varsa karar vermekte oldukça zorlanabiliriz. İş yemeğinin zaman dilimi de oldukça önemlidir. Sabah veya öğle saatlerinde yapılacak bir toplantı ise rahat ve ofis şıklığını yansıtmak için kumaş pantolon ve ceket kombini yapabiliriz.  

Romantik Akşam Yemeği için Nasıl Giyinmeli?

Özel günlerimizi kutlamak için veya güzel bir akşam geçirebilmek için akşam yemeğine çıkarız. Ve tabi ki aklımıza gelen ilk soru akşam ne giyeceğiz? Erkeklerde ilk akla gelen takım elbise olsa da biz kadınlar için oldukça zordur. Romantik bir akşam yemeği için nasıl bir kombin yapmamız gerektiğini öncelikle mekan belirler. Bunun yanısıra şık bir elbise en çok tercih edilenler arasındadır. Salaş veya rahat bir mekan tercih edildiğinde jean ve tişört bile işimizi kolaylaştırabilir.  

gece kulübüne giderken ne giyilir

Gece Kulübüne Giderken Ne Giyilir?

Hafta sonlarının vazgeçilmez etkinliklerinden birisi de gece külübüne gitmektir. Doyasıya dans edebileceğin, eğlenebileceğin tüm haftanın stresini atman için en uygun ortam gece kulübü gibi duruyor. 😊 Peki giderken ne giyeceğiz? Cuma akşamı iş çıkışı gideceğimizi varsayarsak çok abartılı olmayan şık ve rahat bir kombin tercih edebiliriz. Gideceğimiz gece kulübünün konseptine göre de kıyafetimizde değişiklikler olabilir. 

spor salonuna giderken ne giyilir

Spor Salonuna Giderken Ne Giyilir? 

Spor salonunda tabi ki öncelik olarak rahatlık ve sadelik önemlidir. Peki fitness’a giderken ne giyilir? Toparlayıcı taytlar, eşofman takımları akla ilk gelen kombinlemelerdir. Mevsim şartlarına göre giyilecek eşofmanın kumaşı ve kalınlığı değişebilir. Hem şık olmak istiyor hem sporumdan da geri kalamam diyorsanız çeşitli bileklikler, tokalar ve spor çantamız ilei aksesuar desteği verebiliriz. Gelelim diğer önemli bir konu olan ayakkabı seçimine. Spor yaparken en rahat en yumuşak ayakkabıyı seçmek gerekir. Esnek hareketlerin yapılabileceği göz önünde bulundururak her türlü rahat kombinler yapmak gerekir.

 

Yorum yap

Lütfen unutmayın, yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.