Hangi Renk Çanta Nasıl Kombinlenir?
Kombinlerimizin en önemli parçalarından biri de çantalardır. Peki çanta kombinlerini nasıl yapmalıyız? Hangi kıyafete hangi renk çanta kullanmalıyız? Kombinlerimizi daha vurucu hale getirmek için çanta önemli bir aksesuardır.

Beyaz çanta nasıl kombinlenir

Beyaz Çanta Nasıl Kombinlenir?

Yaz aylarının vazgeçilmez renklerinden biri beyazdır. Beyaz çantayı kombinlerken çantanın modeli, zincir detayları yada kullanılan materyaller kombinlerimiz ile uyum içerisinde olmalıdır. Beyaz çanta ilkbahar/yaz aylarında sıklıkla kullanılan aksesuarlardandır. Beyaz çantayı beyaz tonlar ile kombinlediğimizde zengin bir görünüm sağlarken, siyah ile kombinlediğimizde resmi bir görünüm elde edebiliriz. Beyaz çantalar şık duruşu ile kombinlerde bütünlük sağlamaktadır. 

Gri Çanta Nasıl Kombinlenir?

Gri ara renk olması sebebiyle, çoğu renkle uyum sağlamaktadır. Günlük hayatımızın içerisinde sıklıkla kullanılan gri renk; renkli aksesuarlar ile birleştirildiğinde oldukça şık bir görünüm sağlamaktadır. Gri ara renk olduğu için pastel tonlar ile daha uyum içerisindedir.  Örneğin; toz pembe, krem tonları ile gri bir çanta bize bütünsel şıklık sağlayabilir.
Kurtarıcılık özelliği olan gri renk ile harika kombinler yaratmak mümkündür. Özellikle gri çantalar son dönemlerin vazgeçilmez aksesuarları arasında yer alıyor. Marie Claire Bags markası bizlere geniş renk seçenekleri sunuyor. Her yaşa ve her stile hitap eden çantaları inceleyebilirsiniz.     

Siyah Çanta Nasıl Kombinlenir?

Kuşkusuz siyah renk tüm kadınların kurtarıcısıdır. Biz kadınlar fazla kilolarımızı kamufle için genelde her zaman siyaha başvururuz. Siyah rengi aynı zamanda zarafetin simgesi olarak kabul ederiz. Siyah, ana renk olduğu için tüm renklerle kombinlemek daha kolaydır. Genelde biz kadınların modayla alakalı her parçalarından biri siyahtır. Çanta seçimi yaparken doğru karar vermenin önemli bir ölçüsü de vücut tipimizi seçmemizdir. Genellikle çanta aksesuarlarımız tüm renklerle uyum sağlaması için siyah renktedir. Dikkat etmemiz önemli etkenlerden biride eğer kıyafetimizde herhangi bir siyah renk yok ise aksesuar yada ayakkabılarımız ile uyum sağlamasıdır. Eğer saç rengimiz siyah ise üzerimizde hiç siyah olmasa da alacağımız clutch bir çanta yeterli olacaktır. Günlük şıklığı yakalamak için Marie Claire Bags markasının onlarca ürününü inceleyebilirsiniz.  Vazgeçilmez siyah Carmen çantayı mutlaka inceleyin :) 

                    

Kahverengi Çanta Nasıl Kombinlenir?

Doğa da toprağın rengi olan kahverengi, sakinliği ve dinginliği temsil eder. Toprak tonunun en yakıştığı en iyi renk yine kendi içerisinde barındırdığı bej renktir. Bu renk sadece kadınlar için değil erkekler içinde vazgeçilmezler arasındadır. Ayakkabı, kemer, cüzdan gibi aksesuarlarda sıklıkla kullanılır. Kadınlar içinse en vazgeçilmez aksesuar çanta olduğu için sonbahar ve kış aylarında kahverengi en gözde renkler arasındadır. Örneğin; Marie Claire markasının çok sayıda her yaşa ve stile hitap eden çantalarına göz atabilirsiniz. Tarzı farketmeksizin beyaz bir t-shirt  ve bir jeanle kahverengi bir çantayı kombinleyip cool bir görünüm elde edebiliriz. 
 

Kırmızı Çanta Nasıl Kombinlenir?

Tartışmasız en can alıcı, enerjisi en yüksek, gücü vurgulayan ve aşkın simgesi olan renk kırmızıdır. Kadının cazibesini, dışarı yansıtan bir renktir. Siyah, parlement mavisi, beyaz gibi birleşeni olan bir renk ile kombinleğimizde her zaman bizi bir adım öne çıkaracaktır. Kırmızının hayat verici bir renk olmasından ötürü kombinimizi baştan aşağı kırmızı yapmak yerine aksesuarlar ile destekleyebiliriz. Çanta, kaşkol veya kırmızı bir ruj bizi bütünsel şıklığa götürecektir. Özellikle aksesuarlar arasında çanta kullanımı oldukça yaygındır. Ve doğru kombin ile doğru çantayı kullandığınızda emin olun ki günün yıldızı siz olacaksınız. 😊 
Marie Claire markasının her mevsim için uygun olan onlarca ürünü arasında sizlere bir seçim yaptık. Dilerseniz Kot mini bir elbiseyle, dilerseniz beyaz bir jean ile kombinlerinizi tamamlayabilirsiniz.  

Mavi Çanta Nasıl Kombinlenir?

Sakin, hafif, huzur veren ana renklerden biridir mavi. Özellikle mavinin açık tonları yani bebe mavisi dediğimiz tonu yaz aylarının vazgeçilmezleri arasındadır. Özellikle elbise ve bluzlerde tercih ederiz. Bazen ton sürton kullanarak  bunun yanı sıra fuşya sarı yada kırmızı gibi renklerle kendimizi daha maskülen yada feminen bir kombin yapabiliriz.

Yeşil Çanta Nasıl Kombinlenir?

Yeşil doğanın rengi olduğu için huzuru, güveni, canlılığı ve yeniliği simgeler. Yeşilin çok fazla tonu olduğu için kullanacağımız ton oldukça önemlidir. Sarı ve mavi tonlarının birleşimi olduğu için canlı renkler ile kombinleyebilir ya da siyahlar ile koyu ya da zümrüt yeşili ile kullanılan materyallere uygun bir kombin ile tamamlayabiliriz. Su yeşilini beyaz ile kombinleyip baharı çağrıştıran bir kombin yapabiliriz. Ben çok renk sevmem diyorsanız haki yeşil ile güzel kombinler elde edebilirsiniz. Bazen de kombinlerimizi aksesuarlarla desteleyebiliriz. Spor şıklık için bir göz atın deriz. 😊

sarı çanta nasıl kombinlenir

Sarı Çanta Nasıl Kombinlenir?

Sarı enerji ve pozitiflik veren bir ürün olduğu için her daim hit renkler arasındadır. Doğru kullanıldığı zaman kişiyi en doğru şekilde ifade eder. Sarı renk için başlıca dikkat etmemiz gereken konu açık renklerle değil, koyu renklerle kombinlenmesidir. Aynı zamanda bu sene moda olan bütün neon renkler ile kombinleyebiliriz. Örneğin fuşya bir kombinle, çanta ve kıyafetin modeli uyumlu olarak tatlı neşeli bir kombin hazırlayabiliriz. Gri ve sarı her mevsim kullanılan renklerden biridir. Aksesuarlarla destekleyeceğimiz en neşeli renklerdendir. Marie Claire markasının sarının en güzel tonu olan çantasını inceleyebilirsiniz. 
                             bordo ve mor çantalar nasıl kombinlenir

Bordo ve Mor Çantalar Nasıl Kombinlenir?

Mor ve bordo tarihte zenginlerin rengi olarak da bilinir bize lüksü anımsatır.
Bordo bir çantayı kombinlerken en önemli dikkate almamız gereken en önemli etken renk uyumudur. Kontrast yada zıt renkler olmasıdır. Zıt renklerde bordoyu krem rengi, bej, beyaz siyah, sarı yada bebe mavisi ile ağır ve şık bir görünüm katabiliriz. Mor renk ile beyaz uyumu insana ağır bir hava katar. İsmi moralden de geldiği bilinir. Örneğin; tamamen beyaz yada bej ile kullanacağımız mor bir çanta bize ağır bir görünüm kazandırır. Carmen bordo omuz çantasına göz atmanızı öneririz :) 
 

Altın ve Gümüş Renk Çantalar Nasıl Kombinlenir?

Gold ve gümüş rengi çanta sanki bir aksesuarı tamamen giyinmiş görünmenin başka bir dili diyebiliriz. Zamansız denilen kavram gümüş rengi için geçerlidir. Gümüş renk hem abartı hem spor  kombinle olabiliyorken bu senenin moda rengi olan pastel pembe ve bebe mavisi ile kullanıldığında bize tatlı bir ifade kazandırabilir.  Beyaz yada siyah ile kullanırken kıyafetimizin tamamen siyah yada beyaz olmamasına dikkat etmeliyiz yoksa çanta elimizde emanet bir görünüm verebilir. Gold rengi çantayı tamamen siyahlar ile kombinlemek en akıllıcası olacaktır. İyi kullanıldığında tarz bir görünüm alacakken küçük bir renk fazlalığı bizi kafası karışık ve gereğinden fazla abartı gösterebilir. Marie Claire markasının model ve renklerini inceleyebilirsiniz. 
  

Yorum yap

Lütfen unutmayın, yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.