Ayakkabı-Çanta Kombini Nasıl Olmalı?

Ayakkabı-Çanta Kombini Nasıl Olmalı?

Kadın moda dünyasının en vazgeçilmez iki parçası çanta ve ayakkabıdır muhakkak. Peki ya biz ayakkabı çanta kombin parçalarını ne kadar doğru kullanıyoruz? İster günlük bir kombin, ister özel bir davet olsun; ayakkabı çanta uyumu kıyafet kombininizin star parçaları olabilecek güçtedir.

Ayakkabı çanta kombini nasıl olmalı sorusunun en doğru cevabını sizler için hazırladık. Doğru kombinleme ile bütünsel bir şıklığa tabii ki ulaşabiliriz. Ayakkabı çanta kombin ederken ilk düşündüğümüz, birbirlerine uyup uymayacağıdır. Dikkat etmemiz gereken konu ayakkabı ve çanta uyumu olmalıdır. Renklerinin, desenlerinin ve kumaşlarının birbirleriyle uyum içerisinde olmasıdır.

Çanta ve Ayakkabı Arasında Renk ve Desen Uyumu

Biliyoruz ki biz kadınların belkide en çok bütçeyi ayırdığı iki aksesuar ayakkabı ve çantadır. Risk almak istemeyenler için aynı tonlarda ki ayakkabı ve çanta her zaman en güvenli yoldur. Bu zıt renkleri kullanamayacağımız anlamına gelmiyor tabii ki. Beyaz bir elbise üzerine küçük siyah zincir bir çanta bizi son derece uyumlu olarak gösterebilir. Ayakkabı-Çanta kombinlerinde renk uyumu kadar modellerin tarzları da önemlidir. Ayakkabı ve çanta arasında her zaman uyumlu renkler kullanmak zorunda değiliz. Zıt renklerle de belli bir uyumu yakalayıp, çarpıcı bir görüntü yakalayabiliriz. Düz renk bir jean’in altına şık desenli bir topuklu ayakkabı ofis stilinizde sizi daha havalı gösterebilir. Ayakkabı ve çanta kombininde dikkat etmemiz gereken diğer bir şey ise renkler arasında sert bir geçiş yapmamaktır. Ayrıca dikkat etmemiz gereken bir konu daha var ki o da ayakkabı ve çanta arasında ki desen uyumudur. Desenli bir kıyafete desenli ayakkabı ve çanta sizi oldukça karışık ve yorucu gösterebilir. Bu yüzden çanta/ayakkabı veya kıyafetinizi daha sade tutmanız sizi daha şık gösterecektir.

Konsepte Göre Ayakkabı-Çanta Kombinleri

Şüphesiz ki kadın moda dünyasının en önemli iki parçası çanta ve ayakkabıdır. Doğru mekan için doğru seçilmiş çanta ve ayakkabı tüm havanızı değiştirebilir. Aynı oranda yanlış bir tercih ise tüm ışığınızı söndürebilir. Kıyafet seçimlerinden sonra en önem verdiğimiz, kombinimizin başrolü; seçtiğimiz çanta-ayakkabılardır. Mekan ve zaman bize her zaman doğru kombini yapmak için tüyolar verir. Konsept ister yılbaşı , ister doğum günü partisi ya da romantik bir akşam yemeği olsun. İddialı, dikkat çekici tüm parçaları tarzımıza en uygun şekilde kombinlemek gerekir. Bir yılbaşı partisine giderken şık bir elbise altına stiletto ve rugan bir çanta sizi daha havalı gösterebilir. Gideceğimiz mekan bize ne giymemiz gerektiği hakkında büyük ölçüde fikir verebilir.

Topuklu Ayakkabı Nasıl Çantalar İle Kombinlenir?

Her zaman zarafetinden ve şıklığından ödün vermeyen kadınlar için topuklu ayakkabı vazgeçilmezler arasındadır. Özel davetlerin vazgeçilmezi topuklu ayakkabı ve çantalar kombininizin mihenk taşı olabilir. Sürekli değişen moda ile ton sür ton ya da kontrast renkler ile tarzınızı belirleyebilir, modaya yön verebilirsiniz. Alışverişlerde en çok bütçeyi ayakkabı ve çantaya ayırdığımız gerçeğini tabi ki gizleyemeyiz. İster mini bir elbiseyle giyilsin ister abiye bir elbiseyle; topuklu ayakkabı doğru kullanıldığında bambaşka bir hava katar. Özgüveni arttıran, topuklu ayakkabılar biz kadınlara feminen bir duruşta sağlar. Çanta ve ayakkabı da renk uyumu kadar kumaş ve desen uyumu da önemlidir. Topuklu ayakkabı ile daha küçük ve zincir askılı çantalar tercih edilmelidir. Ayakkabı ve çanta alışverişini dolabındaki kıyafetlerin renk ve desenlerine göre yapabilirsiniz. Topuk boyunun uzunluğu ile çantanın boyutu arasında ters bir orantı olmalıdır. Ne kadar yüksek topukluysa çanta bir o kadar küçük ve zarif seçilmelidir.

Spor Ayakkabı ve Çanta Kombini Nasıl Olmalı?

Rahatlığına düşkün olan kadınlar için en önemli aksesuar spor ayakkabılardır. Hızlı değişen moda dünyasında en şık kombinler de bile kullanmak mümkün. Son zamanların Spor-Şık akımının başrolü adeta beyaz spor ayakkabılar oldu. Saten gece elbisesinin altına bile giyilen spor ayakkıbılar hem rahatlığa hem de göze hitap ediyor. Topuklu ayakkabılardan rahatsız oluyorsanız pusulanız spor ayakkıbılar olsun. Spor ayakkabı ile çanta kombinlemek biz kadınlar için daha az uğraştırıcı olabilir. Boyutu daha büyük çantalar, torba model çantalar spor ayakkabılar ile daha uyumlu olabilir. Beyaz spor ayakkabılar ile rengarenk, yazın enerjisini yansıtan çantalar bizi de keyifli hissettirebilir.

Abiye Çanta-Ayakkabı Uyumu

Kadın moda dünyasında ayakkabı ve çanta uyumunu yakalayarak dengeyi oluşturabilirsiniz. Abiye elbiselerle her zaman daha küçük bir çanta kullanılması gerekir. Yüksek topuk tercih edilecekse portföy bir çanta ile abiye elbise ile uyum içerisinde olacaktır. Elbisenin rolünü çalmayan şık bir çanta tüm havanızı değiştirebilir. Akşam yemeklerinin, mezuniyet törenlerinin, nişan ve düğün gibi organizasyonların vazgeçilmezi abiye çanta ve ayakkabılarla ışıltınıza ışıltı katın…

Bot-Çanta Kombini

Kış mevsimi kapıda… Genellikle koyu renklerin tercih edildiği bu mevsimde kombin yapmak zorlaşır. Kahve, turuncu, hardal ve yeşilinin her tonu soğuk havalarda kadınların vazgeçilmezidir. Her ne kadar kış mevsiminde renklerden kaçıp kendimizi sınırlasakta daha büyük boy çantalarla botlar vazgeçilmezler arasındadır. Kış aylarında giyilen kalın kıyafetler, kaban ve montlarla sırt çantaları soğuk havanın vazgeçilmezi olabilir.

Çanta Boyutuna Göre Ayakkabı Seçimi

Çanta satın alırken önemli olan çantanın boyutu kadar sizin nasıl bir vücuda sahip olduğunuzdur. Minyon ve kısa boyluysanız boyutu büyük torba çantalar her zaman sizi daha basık gösterebilir. Bu yüzden küçük ve clutch çantalar sizin için daha uygun olabilir. Gideceğiniz yere göre ayakkabı ve çanta renklerinin uyumu kadar desen ve dokuları da önemlidir.

ETİKETLER:

Yorum yap

Lütfen unutmayın, yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.

Size en iyi hizmeti sunabilmek ve reklam çalışmalarında kullanmak amacıyla sayfamızda çerezlerden faydalanıyoruz. Sayfamızı kullanmaya devam ederek çerez kullanımına izin vermiş oluyorsunuz.

Pre-loader